SPOLJOUR


Anslut din bostadsrättsförening kostnadsfritt till ett jouravtal hos Recover Industriservice. Du får snabb och framförallt prioriterad hjälp vid till exempel en vattenläcka eller stopp i avloppen.

• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får fastigheten uppmärkt

Vid akuta ärenden ring 0771-103 500 dygnet runt.

Jouravtal VA

Ett jouravtal säkrar att varje ny styrelse vet vem de ska vända sig till för frågor om vatten och avlopp. Recover Industriservice håller dessutom all dokumentation för föreningens räkning och flaggar upp för kommande stamspolning i rätt tid.

Vid avtalsskrivning går vi som rutin alltid igenom och lär känna fastigheten och gör en uppmärkning av huset; var man stänger av vattnet, om det finns några känsliga rör etc. I avtalet ingår även jourinstruktion. Som jourkund har du alltid rabatterade priser och förtur i telefonkö. Vi håller reda på alla dina dokument och återkommande rutiner. Ett jouravtal hos Recover Industriservice kostar inget, utan varje uttryckningstjänst eller planerat arbete debiteras enligt ordinarie prislista med din garanterade avtalsrabatt.

Genom Recover Industriservice får du tillgång till en helhetstjänst med spolbilar, kombibilar för spol/sug och kompetent personal. En snabb utryckning innebär att vi begränsar skadorna och våra samarbetspartners tar även hand om efterföljande saneringsarbeten av alla typer.